24-uurs service – Apotheek Ceramique – Maastricht

Apotheek Ceramique

Apotheek Ceramique

Apotheek Ceramique in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Ceramique bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

24-uurs service

Wilt u uw herhaalmedicatie ophalen zonder in de rij te moeten staan en op een tijdstip dat voor ú goed uitkomt? Maak dan gebruik van onze 24-uurs automaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalmedicatie ophalen.

Hoe werkt het?

Vraag uw herhaalmedicatie aan. Zodra de medicijnen klaar zijn, leggen wij ze in onze 24-uurs automaat en sturen we u een SMS of e-mail met hierin een pincode. Deze code toetst u in op het scherm van de automaat, waarna de bestelling wordt uitgegeven. Moet u nog iets betalen? U kunt direct afrekenen met pin.

Alle voordelen van deze service:

  • Gratis!
  • Uw medicijnen ophalen wanneer het ú het beste uitkomt, 24 uur per dag.
  • Niet meer in de rij staan in de apotheek.
  • U ontvangt van ons automatisch een bericht wanneer uw medicatie klaarligt.
  • Eventuele kosten rekent u eenvoudig af met pin.
  • Nooit onpersoonlijk, want bij nieuwe medicijnen nemen wij altijd persoonlijk contact met u op.
  • Het is ook mogelijk om zelfzorgmiddelen op te halen uit de automaat (indien vooraf besteld).
  • Iemand anders uw medicatie laten ophalen? Bij de 24-uurs automaat kan dit zonder eerst iemand te moeten machtigen. De pincode is voldoende.

Let op: niet alle medicatie en zelfzorgmiddelen kunnen worden uitgegeven door de 24-uurs automaat. Twijfelt u of uw aanvraag in aanmerking komt voor de automaat? Laat u dan vooraf informeren door een van onze collega’s.